Kuřecí stehenní řízky na gril

Jemná chuť z grilu

24 srpna, 2016

Stehenní řízky jsou na gril určitě lepší než prsa. Tuk, kterými jsou prorostlé, zajistí šťavnatost. 

 

KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZKY NA GRIL

Doba přípravy: 10 min.

 

BeFunky Collage

Suroviny:

kuřecí stehenní řízky

sůl

olivový olej

tučný jogurt (Choceňský)

citrónová šťáva

čerstvý tymián

 

Postup:

Omyté, osušené a očištěné stehenní řízky osolte a vykoupejte v oleji, jogurtu a citrónové šťávě. Přidejte tymián, krásně maso obalte ze všech stran a v zakryté nádobě nechte marinovat v chladu do druhého dne.

 

 

DSC01815 (Large)

 

 

Reklama

Sdílejte: FB ikona

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky